Sous vide recept

Här hittar ni alla våra recept för sous vide. Enkla att tillaga till perfektion! 

Med våra sous vide recept kan du vara säker på att dina rätter blir perfekta varje gång. Vi har utformat varje recept för att ge dig bästa möjliga resultat utan krångel! Om det finns ett särskilt recept du önskar se eller om du har ett fantastiskt sous vide recept som du vill dela med andra, tveka inte att skicka det till oss. Vi är mer än glada att publicera dina egna sous vide recept på vår sida för att inspirera andra matälskare.

Nötkött

Rostas

56 Vår rekommendation
  • Rare - 50 C
  • Medium rare - 56 C
  • Medium - 58 C
  • Medium well - 62 C
  • Well done - 68 C

Fransyska

58 Vår rekommendation
  • Rare - 55 C
  • Medium rare - 58 C
  • Medium - 60 C
  • Medium well - 65 C
  • Well done - 70 C

Flankstek

56 Vår rekommendation
  • Rare - 54 C
  • Medium rare - 56 C
  • Medium - 58 C
  • Medium well - 62 C
  • Well done - 68 C

Picanha

55 Vår rekommendation
  • Rare - 54 C
  • Medium rare - 56 C
  • Medium - 58 C
  • Medium well - 62 C
  • Well done - 68 C

Oxfilé

56 Vår rekommendation
  • Rare - 54 C
  • Medium rare - 56 C
  • Medium - 58 C
  • Medium well - 62 C
  • Well done - 68 C

Rostbiff

56 C Vår rekommendation
  • Rare - 55 C
  • Medium rare - 55-57 C
  • Medium - 58-60 C
  • Medium well - 61-65 C
  • Well done - 65-70 C

Entrecote

55 Vår rekommendation
  • Rare - 54 C
  • Medium rare - 56 C
  • Medium - 58 C
  • Medium well - 64 C
  • Well done - 68 C

Ryggbiff

56 Vår rekommendation
  • Rare - 54
  • Medium rare - 56
  • Medium - 58
  • Medium well - 64
  • Well done - 68

Fågel

Ankbröst

63 C Vår rekommendation
  • Medium - 57 C
  • Well done - 70 C

Kycklingbröstfilé

68 Vår rekommendation
  • Medium - 65 C
  • Well done - 72 C

Fisk

Torsk

46 Vår rekommendation
  • Rare - 42
  • Medium - 50
  • Well done - 53

Lax

46 Vår rekommendation
  • Rare - 42 C
  • Medium - 50 C
  • Well done - 55 C

Fläsk

Fläskytterfilé

60 C Vår rekommendation
  • Medium - 60 C
  • Well done - 65-67 C

Fläskkarré

63 Vår rekommendation
  • Medium - 60 C
  • Well done - 70 C

Fläskkotlett

62 Vår rekommendation
  • Medium - 60 C
  • Well done - 70 C

Fläskfilé

60 C Vår rekommendation
  • Medium - 60 C
  • Well done - 65-67 C

Grönsaker